Nieuwsbrief

Wil je nooit meer iets van Omdenken missen? Dan kun je ons natuurlijk volgen op Twitter of leuk vinden op Facebook. Maar je kan je ook abonneren op één van onze nieuwsbrieven. Al jaren versturen we zo af en toe een mail met nieuws over waar we mee bezig zijn en welke nieuwe boeken, trainingen en producten we nu weer ontwikkeld hebben. Maar er is meer.

Omdenker van de dag

Abonneer je op deze nieuwsbrief om iedere dag een bericht te ontvangen met een inspirerende, ontregelende of prikkelende omdenkspreuk.

Alle verhalen

Groot fan van Omdenken? Nooit meer een verhaal missen? Meld je dan aan voor alle verhalen. Met enige regelmaat ontvang je dan een mail met daarin een prachtig voorbeeld van omdenken. Misschien heb je ze liever niet allemaal? Dan kun je je ook op één van onderstaande specifieke categorieën abonneren.

Onderwijs en opvoeding

Een onderwerp waar we veel over schrijven. Omdenken met kinderen, omdenken in de klas, omdenken met pubers of eigenwijze peuters. Iets voor jou? Abonneer je dan op de omdenkverhalen over onderwijs en opvoeding.

Werk

Nog zo’n geliefd onderwerp om het omdenken op toe te passen: werk. Omdenken op de werkvloer, omgaan met vervelende collega’s, het nieuwe werken, de bedrijfscultuur, onderhandelen en omdenken in verschillende branches zoals de gezondheidszorg, marketing en wetenschap.

Duurzaamheid

We proberen ons best te doen om omdenken te gebruiken voor een betere wereld, door het toe te passen op duurzaamheid, milieu en innovatie. Benieuwd? Abonneer je dan op deze omdenkverhalen.

Creativiteit

Omdenken heeft natuurlijk veel raakvlakken met creatief denken. Daarom publiceren we ook regelmatig artikelen over kunst, muziek, cultuur en creativiteit op zichzelf. En daar hoef jij er nooit meer eentje van te missen.

Meedenken

Misschien is al dat passieve omdenken helemaal niets voor jou. Jij wilt juist zelf omdenken! En anderen helpen met het inzetten van jouw omdenkvaardigheden. Dan zijn de meedenkers voor jou. Regelmatig nieuwe vraagstukken om je tanden in te zetten.

Filmpjes

Als je liever kijkt dan leest, kun jij je ook abonneren op filmpjes over Omdenken. Video’s van anderen, maar ook filmpjes waarin Berthold antwoord geeft op allerlei vragen en helpt met het omdenken van problemen. Uren kijkplezier.

Aanmelden Omdenker van de dag

Klik op Aanmelden om iedere dag om 7.00 uur een verse omdenker te ontvangen.

Aanmelden Omdenkverhalen

Klik op Aanmelden om met enige regelmaat een prachtig voorbeeld van omdenken te ontvangen.

Nieuwsbrief