Vraag & aanbod

Heb jij kaartjes voor een Omdenken seminar of theatershow en wil je er vanaf? Of wil jij juist heel graag, maar greep je mis en is de voorstelling uitverkocht? Dan ben je hier op de goede plek.

Bij Omdenken organiseren we onder andere lezingen en staan we met onze theatershow in het hele land. Vaak voor een uitverkochte zaal. Dat is voor ons natuurlijk helemaal geweldig, maar daardoor grijpen jullie nog wel eens mis. In de meeste gevallen kunnen wij daar niets aan doen aangezien het theater betaalde kaarten niet terugneemt. Maar we kunnen natuurlijk wel proberen vraag en aanbod samen te brengen!

Zit jij dus met kaarten in je maag waar je vanaf wilt? Of ben je juist op zoek naar een plekje bij een uitverkochte show? Laat het hieronder in de reacties weten. Hopelijk vinden jullie elkaar en kunnen de kaarten van eigenaar wisselen. Iedereen blij!

 • Peter

  Ik ben op zoek naar een kaartje voor de voorstelling in Assen, op 20 maart. Uiteraard wil ik de normale prijs ervoor betalen. heb jij een kaartje beschikbaar en kom je uit Assen? Dan ben ik bereid je op te halen en weer thuis te brengen!
   Reageer

  3 jaren geleden

  • Peter zegt:

   Yeah, het is gelukt! Ik heb toch nog een kaartje kunnen krijgen met dank aan Erik Scholten. Nog een week de tijd om de auto te poetsen...

   3 jaren geleden

 • Thea

  Ik zou heel graag willen maar zit financieel helemaal aan de grond, wie heeft wel geld maar wil je niet alleen dan ben ik graag bereid om die lege plaats naast u op te vullen. Vlaardingen 7 maart is voor mij goed te doen met OV. Alvast dank!
   Reageer

  3 jaren geleden

 • Chantal

  Wie o wie heeft er nog een kaartje voor de lezing op 16 april in Veldhoven over??? Ik neem het graag van je over!
   Reageer

  3 jaren geleden

 • Gina

  Ik heb twee kaarten over voor de voorstelling op maandag 31 oktober in het Delamar. Dom, dom, dom: heb een dubbele afspraak gemaakt. Laat het me weten als je interesse hebt!

  6 maanden geleden

   Reageer
 • Gina

  Beste omdenkers, Ik heb 2 kaartjes in de aanbieding voor maandag 31 oktober, Delamar theater Amsterdam. Door omstandigheden (dubbele afspraak: dom, dom,dom) kan ik helaas niet gaan. Interesse? Laat het me weten!

  6 maanden geleden

   Reageer
 • Gina

  Beste Omdenkers, Wie is van plan naar de "Lastige kinderen? Heb jij even geluk" Omdenkshow te gaan a.s. maandag (31 oktober 2016) in het DeLaMar- theater, Amsterdam. Door omstandigheden (dubbele afspraak gemaakt: dom, dom, dom) heb ik twee kaartjes in de aanbieding. Laat het me weten als je interesse hebt!

  6 maanden geleden

   Reageer
 • Bianca

  Gezocht twee kaarten voor de voorstelling in Cuijk??

  6 maanden geleden

   Reageer
 • cindy

  wie heeft er intresse voor 2 kaartjes voor 1 oktober 2016. theather aan de slinger rij 1 stoel 14 en 15. wegens ziekte kunnen wij niet gaan. we hebben 47 euro betaalt.

  7 maanden geleden

   Reageer
 • Mariëlle Deelen

  Beste, Ik heb 2 kaartjes voor de theatershow in Gouda en wil die kwijt. Wie kan ik er blij mee maken?Het gaat om kaartjes op de 1e rij, € 24,50 pp. Door omstandigheden kan ik toch niet gaan...

  7 maanden geleden

   Reageer
  • Mv

   Heb je ze nog? Als ik oppas rond krijg wil ik graag!

   5 maanden geleden

 • Anja

  Wie heeft er nog twee kaartjes over voor de voorstelling van 29 september... laat me het weten!!

  7 maanden geleden

   Reageer
 • Linda Schippers

  In alle enthousiasme heb ik twee kaartjes voor dinsdag 6 december in Gouda gekocht. Paar uur later kom ik erachter dat er in waalwijk dezelfde voorstelling draait. Scheelt 1 uur rijden voor ons dus mocht er iemand geïnteresseerd zijn in twee kaartjes voor de show in Gouda? Let me know!! Groetjes Linda

  7 maanden geleden

   Reageer
  • Cor van Dijk

   Ik heb wel intresse in da kaartjes. Wat wil je er voor hebben?

   Cor

   7 maanden geleden

  • Linda Schippers

   Hoi Cor ik zou er de normale prijs voor willen.
   Groetjes Linda

   6 maanden geleden

 • Geralda Jansen

  Ik heb helaas net misgegrepen voor kaartjes in theater de slinger in houten op 1 oktober..... Dus als iemand twee kaartjes over heeft en er graag vanaf wilt hoor ik het graag !!!

  7 maanden geleden

   Reageer
  • cindy

   hoi Geralda,
   wij hebben 2 kaartjes voor aanstaande zaterdag in de slinger maar zijn beide ziek.
   ben jij nog op zoek naar 2 kaartjes.

   groet cindy

   7 maanden geleden

 • Nicole

  Mocht iemand 1of liever nog 2 kaarten voor de voorstelling in Nieuwegein hebben (25 januari 2014) en onverhoopt toch niet kunnen, dan neem ik deze graag over, uiteraard tegen het reguliere tarief.

  2 jaren geleden

   Reageer