Prikje

Soms is er helemaal geen probleem als je er maar geen aandacht aan besteedt. Deze geweldige arts weet dat maar al te goed.

Bron: HLN.be

 • Anoniem

  Geweldig filmpje! Alhoewel huilen ook geen probleem is. En besteed is in dit geval met een extra 't', maar dat is ook geen probleem als je er geen aandacht aan besteedt ;-)
   Reageer

  2 jaren geleden

 • Slim

  Waanzin! Zo zwiep je niet met naalden. En zo ram je er geen spuit in. Hoe sneller je injectievloeistof onder de huid spuit, des te meer last het geeft. Ik vind het een onnozel filmpje. Deze arts zou beter moeten weten.. HELEMAAL geen vaccinaties zou nog veel beter zijn. Kinderen volspuiten met lood=idioot! Maar men neemt het allemaal maar aan. Niemand die de moeite neemt om te onderzoeken of dit wel echt nodig is. Allemaal massaal mobiel aan het internetten en spelletjes doen, maar je er echt in verdiepen is er niet meer bij... ze doen maar wat. Troep, rommel, rotzooi, vergif!
   Reageer

  2 jaren geleden

 • Caro

  Helemaal geen vaccinaties meer, dat is pas omdenken......
   Reageer

  2 jaren geleden

 • Anoniem

  Dit filmpje blijf ik maar afspelen, zo lief en leuk

  1 week geleden

   Reageer
 • Oerang Belanda

  Ik vind het meer dan geweldig. Hij geeft het kind echt het idee dat het helemaal niet erg is om een prik je te krijgen. Had ik maar mijn injecties gekregen op deze manier toen ik klein was. Ik vond die mannen en vrouwen in witte maar wat eng. Voor mijn vaccincaties die ik nodig had voor mijn aziereis had ik ook een arts die juist door met mij te blijven communiceren geen aandacht gaf aan de prik. Vaccinaties zijn hele gemene prikjes en die moeten zo snel mogelijk gegeven worden. Ze bleef maar praten tegen en en voordat ik het wist had al mijn prikken, een stuk of 8 gehad. Dus ik vind het geweldig hoe deze arts het doet.

  2 jaren geleden

   Reageer
 • Bangvoornaalden

  Op die manier met injectienaalden omgaan vind ik niet verantwoord, het afleiden uiteraard wel. En dat met die tissues is een briljante afleiding evenals het opplakken van de pleister.

  2 jaren geleden

   Reageer
 • Anoniem

  Wil je alsjeblieft stoppen met het versprijden van leugens? Door mensen als zoals jij gaan kleine kinderen dood. Er is geen wetenschappelijke basis voor vaccinatieparanoia. Neem de tijd om het écht te onderzoeken, en kijk dan ook naar de gevolgen van het stoppen met vaccinatie. Zelfs als er relevante hoeveelheden vergif in vaccinaties zouden zitten (wat niet het geval is) zou het nog steeds de moeite waard zijn omdat ze beschermen tegen ziektes. Ziektes die door mensen zoals jij in Amerika opnieuw opkomen - iets wat in Nederland nooit mag gebeuren.

  2 jaren geleden

   Reageer
 • Omdenken

  Haha! Klopt. Maar we hebben het toch maar aangepast. :)

  2 jaren geleden

   Reageer
 • Caro

  Helemaal geen vaccinaties meer, dat is pas omdenken......

  2 jaren geleden

   Reageer
 • Doors

  Inderdaad goed om eens kritisch naar het inentbeleid van het RIVM te kijken. Iedereen met gezond verstand voelt op zijn klompen aan dat die folders pure propaganda zijn. Maar....... Hoe breng je deze boodschap? En hoe krijgt de doorsnee Nederlander eerlijke informatie? Ik heb me suf gezocht. Je wil zéker weten dat het safe is om niet in te enten. Welke risico' s je loopt en of je daar dan willens en wetens voor wil kiezen. Bij het antroposofisch consultatiebureau in Eindhoven hebben we SUPER voorlichting gekregen. Dus je hebt gelijk SLIM, maar je kunt niet zo kort door de bocht...

  2 jaren geleden

   Reageer
 • Anoniem

  Wauw , deden ze allemaal maar zo met afleiding ,hij maakt er een mooi spel van...en sorry maar wat betreft het prikken doet hij het weinig verkeerd hoe langer de naald hoe meer schade en kinderen hebben minder vloeistof dan een volwassen nodig dus dat van te veel vloeistof is onzin. En egoïsme is niet inenten want zo ontstaan er meer kinder ziektes

  2 jaren geleden

   Reageer
 • Anoniem 666

  Slim volgend mij is vorig jaar gebleken dat die vaccinaties nodig zijn.

  2 jaren geleden

   Reageer
 • Anoniem

  Tis echt kei leuk om te zien! Deze dokter weet in elk geval hoe je moet omdenken! Maar of ie het medisch gezien op de juiste manier doet qua handelen weet ik niet!

  2 jaren geleden

   Reageer