Out of the box

Mijn zoon van 1 ontdekt de wereld en kruipt en loopt graag door de kamer. Mijn zoon van 3 vindt het minder leuk dat op die ontdekkingstochten ook zijn Duplobouwwerken, blokkentorens en andere constructies het moeten ontgelden.

Nu kan de jongste best af en toe in de box, maar hij moet zich natuurlijk ook vrij kunnen ontwikkelen.

Wat ik nu heb afgesproken met mijn peuter is dat hij, wanneer hij wil, in de box met blokken of Lego mag spelen, of iets anders wat hij in alle rust wil doen. De jongste scharrelt dan door de kamer en kan daar niets omgooien waar de oudste net mee bezig is. En de jongste heeft zo de hele kamer om te leren lopen.
Dineke Kolen
December 2012

 • Sophie

  Haha, wat een goede tip. Ik wilde de box al wegdoen, maar had het er nooit aan gedacht om de oudste er weer eens in te laten spelen. Vanochtend uitgeprobeerd en het was een groot succes.
   Reageer

  4 jaren geleden

 • Sophie

  Haha, wat een goede tip. Ik wilde de box al wegdoen, maar had het er nooit aan gedacht om de oudste er weer eens in te laten spelen. Vanochtend uitgeprobeerd en het was een groot succes.

  4 jaren geleden

   Reageer