Omdenken Scheurkalender

Hij is er (bijna): de Omdenken Scheurkalender

Jarenlang kregen we de vraag minstens iedere week een keer: is er een Omdenken Scheurkalender? Tot nu toe moesten we jullie steeds teleurstellen. Maar nu is het eindelijk zo ver: de Omdenken Scheurkalender is in de maak! In 2018 kun je eindelijk iedere dag jouw dagelijkse portie omdenken scheuren.

Lekker scheuren

We zijn druk bezig met het bedenken van de inhoud en het ontwerpen van de scheurkalender. In het najaar zal hij verschijnen: 365 pagina’s dik en vol met spreuken, verhalen, vragen en plaatjes. Om je te prikkelen en iedere dag weer anders tegen de dingen aan te laten kijken. Hier vind je alvast een voorproefje van hoe de scheurkalender er waarschijnlijk uit zal gaan zien.Omdenken Scheurkalender

Alvast reserveren

De Omdenken Scheurkalender zal pas in het najaar leverbaar zijn, maar je kunt hem nu alvast bestellen. We hebben een beperkte oplage en daarom beginnen we alvast met een voorverkoop voor onze trouwe fans. Als je nu bestelt, ben je verzekerd van een exemplaar. Zodra hij gedrukt is versturen we hem meteen. Vers van de pers. Letterlijk.

Ideaal eigenlijk. Dan koop je nu een cadeautje voor jezelf en tegen de tijd dat de scheurkalender bij jou op de deurmat ligt, ben je dat natuurlijk allang weer vergeten. Verrassing! Dubbel zo leuk. Of vergeet jij rond Sinterklaas en Kerst altijd om cadeautjes te kopen? Een hekel aan de drukte in de winkels tijdens de feestdagen? Wees alle stress voor en bestel gewoon nu alvast een lading kalenders.

Omdenken Scheurkalender

Heel veel scheurkalenders nodig?

Wil jij graag alvast een grote hoeveelheid bestellen? Bijvoorbeeld omdat jouw medewerkers wel wat dagelijkse inspiratie kunnen gebruiken? Dat kan! Mail ons en we reserveren ze en zorgen ervoor dat deze grote hoeveelheid scheurkalenders in het najaar naar je toe komt.

De Omdenken Scheurkalender is vanaf nu hier te reserveren.

 •  
   
   
     
 •  
   
     
     
 • Jantine van Donselaar

  Het was een geweldige voorstelling gisteren in Veenendaal. Ik heb mede daarom daarnet ook 2 scheurkalender besteld. Eén daarvan wil ik graag als cadeautje laten bezorgen. Is dit mogelijk en zijn hier kosten aan verbonden?

  2 maanden geleden

   Reageer
  • Nelleke Poorthuis

   Hoi Jantine, dank je wel, goed om te horen! Ik zie je bestelling staan inderdaad. Ik stuur je even een mail om je verder te helpen.

   2 maanden geleden

 • Cobi de Jong

  Wanneer komt hij uit? Zou hem voor juni willen hebben voor de verjaardag van onze tweeling, maar dat gelukt waarschijnlijk niet?

  2 maanden geleden

   Reageer
  • Nelleke Poorthuis

   Hoi Cobi, helaas, dat gaat inderdaad niet lukken. We vermoeden dat hij in september of oktober leverbaar zal zijn.

   2 maanden geleden

 • John Peerboom

  Per ongeluk 2x de kalender besteld en ook 2x betaald. Graag één keer terugboeken

  2 maanden geleden

   Reageer
  • Nelleke Poorthuis

   Ik stuur je meteen een mail, we zullen uiteraard één keer terugboeken.

   2 maanden geleden

 • Rien Burggraaff

  Ik wil er een bestellen, had er al naar gevraagd bij de voorstelling

  2 maanden geleden

   Reageer
  • Nelleke Poorthuis

   Leuk! Je kunt hem bestellen via https://omdenken.nl/product/scheurkalender/

   2 maanden geleden

 • Anoniem

  sorry....kalenders

  2 maanden geleden

   Reageer
 • mikkie

  Ik wil 3 agenda's bestellen maar mijn adresgegevens worden niet geaccepteerd.

  2 maanden geleden

   Reageer
  • Nelleke Poorthuis

   Ik heb je een mail gestuurd! Hopelijk kunnen we het samen oplossen.

   2 maanden geleden