EK

Geen EK in Nederland? Dan maar naar België!

Het is gewoon ontzettend balen dat we dit jaar niet meedoen met het EK. Dat valt eigenlijk niet om te denken. Maar er zijn wel mensen die net wat creatiever met hun verdriet omspringen dan anderen. Wat dacht je van deze kroegbaas, die een paar grenspalen heeft verzet waardoor zijn kroeg plotseling in België staat?

Coen Smits bezit een kroeg in Maastricht, pal tegen de Belgische grens aan. Ook hij baalt dat Nederland niet meedoet, maar ziet ook mogelijkheden. Er zijn meer Nederlanders die bij gebrek aan beter dit jaar maar voor de Rode Duivels juichen, maar Coen liet een aannemer een paar grenspalen maken en zorgde er zo voor dat zijn kroeg (zogenaamd) in België ligt.

De “verhuizing” is ook een goede reden voor een openingsfeestje, de kroeg uiteraard gehuld in zwart, geel en rood. Coen zal tijdens de wedstrijden vanzelfsprekend Belgische hapjes en biertjes serveren. Zijn wijkgenoten zijn zo enthousiast over dit idee, dat sommigen zelfs aan Coen vragen of hij de grenspalen niet nog iets verderop neer kan zetten, zodat ze deze zomer allemaal in België zitten.

Bron: NOS
Foto: Hoeilander.be
Licentie: CC BY-NC-SA 2.0
 •  
   
   
     
 •  
   
     
     
 • Kees

  Nog nooit zo intensief en ontspannen naar het WK gekeken, we kunnen niet verliezen!

  11 maanden geleden

   Reageer