seminar

Omdenken Seminar – The English Version – 24 november

In het Nederlands hebben we tot nu toe meer dan 500.000 mensen via een show, workshop of lezing kennis laten maken met het omdenken. Maar als je geen Nederlands sprak, had je pech. Inmiddels komen we ook met enige regelmaat bij bedrijven en organisaties om ons verhaal in het Engels te vertellen. En op donderdag 24 november geven we iedereen die kans. Speciaal voor iedereen die geen Nederlands spreekt, maar wel graag kennis wil maken met Omdenken, organiseren we een seminar in het Engels.

Click here for the English version of this article.

Inzicht, humor en inspiratie

Steeds meer mensen en bedrijven leren hoe ze in plaats van op een ja-maar-manier op een ja-en-manier in het leven kunnen staan. En nu is het tijd om ook de internationale markt te bedienen. Dit seminar heeft een theatrale setting en biedt een variatie aan interactieve werkvormen waarmee het publiek wordt uitgedaagd mee te denken en óm te denken. Deelnemers krijgen de gelegenheid om zelf de handen uit de mouwen te steken. Zo leidt dit seminar tot een houding waarbij de deelnemers na afloop tegenslagen en bedreigingen kunnen waarnemen als feiten, die zouden kunnen leiden tot een nieuwe mogelijkheid.

Het seminar is volledig in het Engels en duurt van 20:00 uur tot 22:30 uur, inclusief een pauze. Kaarten zijn te bestellen in onze webwinkel.

Ja-maar

Overal waar gewerkt en geleefd wordt, ervaren mensen problemen. De dingen gaan niet zoals je verwacht had, mensen om je heen doen moeilijk, je was net zo lekker bezig en ‘dan vliegt er een probleem in’… We schieten daardoor al snel in de ‘ja-maar-stand’ en zijn geneigd te kijken naar wat er niet goed is en wat er anders moet. Het gevolg is irritatie en stilstand.

Ja-en

Wie op een ja-maar-manier in het leven staat, denkt in termen van bedreigingen en beren-op-de-weg. Dat noemen we vastdenken. Er is ook een andere manier van denken: de ja-en-houding. Wie op die manier in het leven staat, denkt in termen van kansen en mogelijkheden. Ja-en mensen zien de beren én de weg. Hoe kun je van je probleem een nieuwe mogelijkheid maken? Dat noemen we omdenken.

seminar

In het kort

Datum: donderdag 24 november 2016
Locatie: Theaterzaal, Spoorwegmuseum, Maliebaanstation 16, 3581 XW, Utrecht
Tijd: 20.00 uur tot +/- 22.30 uur
Prijs: €39.95, inclusief drankjes en het boekje Omdenken: The Dutch art of Flipthinking
Kaartverkoop: klik hier om kaartjes te kopen

 •  
   
   
     
 •  
   
     
     
 • Lies Ensing

  Dag Loite, Afgelopen dinsdag avond Rabo Martinihal ben ik dit gedachte goed tegengekomen . Het was erg boeiend en heel aardig neer gezet . Maar wat een indrukken in korte tijd.. Dus nu tiijd om er eens rustig voor te gaan zitten ! Dank , Ik zoek de lezing op .. Succesxx

  5 maanden geleden

   Reageer