De allerbeste carnavalsoutfit

Glenn heeft de allerbeste vriendengroep, dat durven we wel te stellen. Ieder jaar bedenken zijn vrienden namelijk een originele carnavalsoutfit voor de hele groep met Glenn als stralend middelpunt.

Spierziekte

Glenn heeft een spierziekte en zit sinds zijn 19e in een rolstoel. Voor zijn vrienden, die hij al kent vanaf de basisschool en met wie hij ieder jaar in Maastricht carnaval viert, is dit een feit waar ze graag gebruik van maken. Jaar na jaar maken ze dankzij de rolstoel en Glenn de meest fantastische outfits. Zo was hij al een keer een vliegende Superman en lag hij vorig jaar als Sneeuwwitje in een glazen kist, vergezeld door veel meer dan zeven dwergen.

Max Verstappen

Dit jaar gaat Glenn als Max Verstappen. Inclusief Formule 1-wagen en zijn eigen pitstopteam. Een grote droom voor de Formule 1-fan. De video waarin de vriendengroep hun outfit van dit jaar presenteert zie je bovenaan dit artikel. Wil je Glenn en zijn vrienden in levenden lijve zien? Ze zijn volgende week maandag te bewonderen tijdens de carnavalsoptocht in de Maastrichtse wijl Amby. Alaaf!

Carnavalsoutfit

Bedankt voor de tip Jorn!

Bron: Metro
 •  
   
   
     
 •  
   
     
     
 • Roel van de zweerde

  Over omdenken gesproken !!! Van een rolstoel een formule 1 wagen malen brillisnt!!!!!

  3 maanden geleden

   Reageer