Omdenkclinic

Flitsende en interactieve inwijding in het omdenken in 40 minuten. Pas op. Smaakt naar meer.

Insanity is doing the same thing over and over again and expecting a different outcome.
Albert Einstein

Wat is het verschil tussen ja-maar-denken en ja-en-denken, het verschil tussen het denken in termen van bedreigingen of kansen? Daar zouden we een intrigerende PowerPoint presentatie over kunnen geven. We gaan er echter vanuit, dat in de meeste organisaties de bereidheid om op een ja-en-manier te denken (meer dan) aanwezig is. Alleen: er is nog wel een verschil tussen kennen en kunnen. Over dit kunnen gaat de Omdenkclinic.

Op humoristische wijze en in een wervelend tempo wordt onweerlegbaar duidelijk dat ja-en denken en omdenken nog knap lastig is. Op de één of andere manier kleuren we toch het liefst binnen de lijntjes.

Het programma wordt uitgevoerd in theateropstelling en bestaat voor een groot deel uit het zelf oefenen met casussen. De Omdenkclinic kent daarom vanaf het begin een hoge mate van interactie. De Omdenkclinic is uitermate geschikt als break tijdens een training of conferentie.

Onze programma’s zijn zorgvuldig samengesteld en op zo’n manier ontwikkeld, dat ze voor iedere doelgroep geschikt zijn.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via contact@omdenken.nl of +31(0)30-2334062.

Reacties op de Omdenkclinic

Geweldige sfeer

JADOS - 16 december 2016
Wat een geweldige start van onze kerstborrel was de Omdenkshow. Vanaf het eerste moment zat de stemming er goed in. En wat nog knapper was, ze wisten dit er ruim 40 minuten lang in te houden. De trainer en acteur wisten met hun enthousiasme een sfeer te creëren waar iedereen zich goed bij voelde. En die de toon zette voor de rest van de avond. Of de inhoud gaat beklijven, dat zal de tijd moeten uitwijzen. Maar we denken zeker dat we het gedachtegoed van omdenken in onze organisatie terug blijven zien.

Heerlijke humor

Tebodin - 14 december 2016
Heerlijke humor en zelfs na een clinic van 40 minuten word je je al bewust als je in de 'Ja Maar' stand zit.

Mooi cadeautje

Carrefour Welzijnsgroep Noordoostpolder - 13 december 2016
Het was een wervelende avond voor de verschillende vrijwilligersgroepen van Carrefour. Veel positieve reacties van de vrijwilligers gehad. Ze vonden de avond echt een mooi cadeautje zo tegen het einde van het jaar en meerdere gaan een kijkje op de website van Omdenken nemen. Het Omdenken houdt onze gedachten nu wel even bezig. Leuk!

Verwachting waargemaakt

Rijkswaterstaat - 08 december 2016
Er was ons een 'Flitsende en interactieve inwijding in het omdenken' beloofd. En dit hebben we zeker gekregen. We startten onze bijeenkomst met de omdenken Clinic. Een perfecte manier om het ijs te breken en energie op te wekken in de zaal. Leerzaam & interactief programma, met enorm veel humor. Een perfecte begin van de dag!

Vlot

Centric - 24 november 2016
Vlot, humoristisch en lekker interactief. Een hele mooie afsluiter van onze relatiedag waar we 'de andere kant' van onze producten en diensten bekeken. De Omdenkclinic sloot hier dus naadloos op aan. En de klanten? Die vonden het fantastisch en dat vonden wij natuurlijk weer super. Bedankt!

Interactie

Gemeente Alblasserdam - 21 november 2016
Naast een goede introductie op het gebruik van Omdenken in het dagelijks leven dan wel de dagelijkse praktijk is de clinic vooral ook erg grappig. De zaal bulderde meerdere keren van het lachen. De interactieve aanpak brengt de zaal tot leven.

Hoge standaard

Rijnstate - 28 oktober 2016
Deze introductie eerder gezien en dan uitgevoerd door andere "acteurs". Inhoud is vrijwel woordelijk hetzelfde. Dus prima. Uiteraard een andere interactie met de zaal, heel ad rem beide keren. Kortom een hoge standaard als het gaat om het overbrengen van de boodschap.

Meer reviews »

Details

Duur: 40 minuten
Aantal deelnemers: 15 tot 200 personen
De Omdenkclinic is ook in het Engels te boeken!

Meer informatie

E-mail: contact@omdenken.nl
Telefoon: +31(0)30-2334062

omdenkclinic