Omdenken Theatershow nog 2 keer te zien

Voor wie er echt geen genoeg van kan krijgen of het de afgelopen jaren gemist heeft, treden we nog twee keer op met onze vorige theatervoorstelling: de Omdenken Theatershow. Naast onze huidige ‘Lastige kinderen? Heb jij even geluk’ Omdenkshow, staat Berthold Gunster samen met Tim Winkel komend seizoen ook in Cuijk en IJmuiden op de planken.

Voor de pessimist is het glas half leeg, voor de optimist halfvol. Omdenken gaat uit van een derde benadering: waar is de kraan?

De Omdenken Theatershow was drie theaterseizoenen lang een absolute hit met avond aan avond volle zalen. Berthold en acteur Tim maken op vermakelijke wijze het verschil duidelijk tussen ja-maar-gedrag en ja-en-gedrag. En dit seizoen zijn ze nog twee keer te zien!

Wat is de Omdenkshow precies? Die vraag houdt vele bezoekers van tevoren bezig. Is het een lezing? Is het theater? Cabaret? Een workshop? Wie de show eenmaal heeft meegemaakt, weet dat het antwoord eenvoudig is: de Omdenken Theatershow is alles. Het is én een avondje uit én een goed verhaal. Het is een wervelende mix van cabaret, lezing, show en workshop. Nog nooit was leren zo theatraal, nog nooit was theater zo leerzaam. Alles bij elkaar een onvergetelijke ervaring. Zoals één van de bezoekers het uitdrukte: ‘Ja-maar zal nooit meer klinken als vroeger.’

Beer op de weg? Give him a hug!

Kaarten voor de theatershows zijn te krijgen via de (online) kassa van het theater. De speellijst is onder voorbehoud van wijzigingen in data. Klik voor kaartverkoop op de naam de theaters in onderstaande lijst. We zien je heel graag bij één van onze voorstellingen.

Heb je een vraag of wil je iets anders kwijt? Stel hem via dit adres.

Speellijst Omdenken Theatershow 2016-2017

DatumPlaatsTheater 
22-11-2016CuijkSchouwburg Cuijk Uitverkocht
09-05-2017IJmuidenStadsschouwburg Velsen
Foto: Marco de Swart
 •  
   
   
     
 •  
   
     
     
 • Neeltje Douma

  Kan ik betalen met een podiumkaart?

  5 maanden geleden

   Reageer
  • Nelleke Poorthuis

   Dat weet ik niet Neeltje, dat ligt aan het theater. Je kunt het beste even direct bij hen jouw vraag stellen.

   5 maanden geleden

 • Daniëlla Zandvoort

  Geachte heer/mevrouw, Wij, de Nederlandse Vereniging voor Klinische Chemie, organiseren in april 2017 ons jaarlijks congres. Kunnen wij zo een theatervoorstelling boeken voor circa 120 personen? Ik hoor graag van u.

  9 maanden geleden

   Reageer
  • Nelleke Poorthuis

   Dank je wel voor jouw interesse in onze show. Mijn collega Johannette zal vandaag contact met je opnemen!

   9 maanden geleden